...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa 159 facelift
Collapse
X
-
Нормално.Има нужда от нещо ново и малко по-ектравагантно.Un Amore Grande!
Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж.)
http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30
Comment
-
Според мен пък тоя вътрешен фейслифт съкс отвсякъде с тая конзола във фолксвагенски стил.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеСпоред мен пък тоя вътрешен фейслифт съкс отвсякъде с тая конзола във фолксвагенски стил.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщениеАз пък много се радвам, че приключиха с кръглите духалки. Това е най-използвания елемент в автомобилостренето днес. Дори Дачия логан има такива ебаси.
само едно не зацепвам, защо в тези картинки липсва хубаво голямо пространство пред под-лакътника... хем вмомента няма никакво място да си сложиш нещата, хем като гледам не са се възползвали да сложат една солидна конзола за две големи чаши където да можеш да слагаш неща от типа на портфейли/телефони и сиеLast edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 10:00.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщениеАз пък много се радвам, че приключиха с кръглите духалки. Това е най-използвания елемент в автомобилостренето днес. Дори Дачия логан има такива ебаси.
Иначе аз имах предвид уредите за бензин, часовника и температурата - тези, които са и на моята кола и на 156.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
Comment